ممکن است شما نیاز داشته باشید که مدتی از لیفتراک خود استفاده نکرده و در انبار خود دستگاه را نگه داری کنید تا زمان استفاده مجدد؛ در این مقاله به طور خلاصه برای اطمینان از رعایت اصول مناسب نگهداری از لیفتراک مطابق استانداردهای جهانی در اختیار شما قرار داده می شود. مطالعه دقیق و رعایت این موارد منجر به افزایش طول عمر و کاهش هزینه های سرویس لیفتراک شما خواهد شد. در برخی موارد لیفتراک خریداری شده از بهره برداری خارج شده و به مدت طولانی متوقف می شود. شرکت پارت ماشین پویا پیشرو نکاتی را که در زمان عدم استفاده از لیفتراک ها باید رعایت کنید در این مقاله جمع آوری کرده است.
به طور کلی اصول انبارداری در مورد لیفتراک ها شامل سه مرحله می باشد:
1. شروع نگه داری و توقف
طولانی مدت دستگاه:
1.1. لیفتراک و شارژر _در مدل های برقی_ آن باید در محیطی بسته و خشک نگه داری شوند. در صورت نگه داری دستگاه در محیط باز، آن را بر روی سطحی مسطح پارک کرده و شارژر را نیز با پارچه های ضد آب بپوشانید.
1.2. پس از شستشو، تمیز کردن و خشک کردن کلیه قسمت ها، دستگاه را در محیط بسته قرار دهید.
1.3. روغن دستگاه تعویض شده و تانک سوخت (دیزلی_ بنزینی) پر شود.
1.4. برای جلوگیری از خوردگی، کلیه سطوح فلزی نظیر بازوی جک ها را توسط لایه نازکی از گریس بپوشانید.
1.5. سر باطری قطع کنید، و در صورت تمایل باطری لیفتراک را نیز از دستگاه جدا کنید و در محیطی خشک همراه با روکش نگهداری کنید.
1.6. در صورتی که دمای محیط به زیر صفر کاهش می یابد، به آب رادیاتور ضد یخ اضافه کنید.
2. در طول مدت نگه داری:
2.1. برای جلوگیری از زنگ زدن و از بین رفتن لایه روغن بر روی اجزاء و قطعات دستگاه، لیفتراک را ماهانه روشن کنید و در مسافت کوتاهی جرکت کنید تا لایه ی جدیدی از روغن سطح قطعات روغنکاری شده را بپوشاند. قبل از راه اندازی لیفتراک، لایه ی گریس روی جک ها پاک شود. با توجه آلایندگی گازهای خروجی اگزوز، مناسب است که این کار در فضای باز صورت گیرد. در صورتیکه فرایند روشن کردن و حرکت دادن دستگاه در محیطی بسته صورت میگیرد، در و پنجره ها را به طور کامل باز کنید تا گاز خروجی از اگزوز از محیط خارج شده و دچار گاز گرفتگی نشوید.
2.2. باطری دستگاه به صورت ماهانه شارژ شود. باطری دستگاه برقی در ماه های گرم سال، هر ماه شارژ شود و در فصول سرد نیز هر دو ماه یکبار شارژ باطری انجام شود.
3. پایان نگه داری و شروع به کار دستگاه:
3.1. درپوش تخلیه کارتل و دیگر مخازن را باز کرده و آب ناشی از رطوبت در مخازن را تخلیه کنید. در دستگاه برقی درپوش تخلیه تانکر هیدرولیک را باز کرده تا آب وارد شده تانکر تخلیه شود.
3.2. در لیفتراک های دیزلی و بنزینی پس از باز کردن درب سوپاپ و افزودن روغن به سوپاپ ها و اسبک ها، عملکرد سوپاچ ها را چک کنید.
3.3. لایه ی گریس روی بازوی جک ها را پاک کنید.
3.4. پس از استارت موتور و تا زمینی که دستگاه کامل گرم نشده و چراغ اخطار فشار روغن موتور خاموش نشده، دستگاه را حرکت ندهید.
شما میتوانید برای مشاوره و خرید انواع تجهیزات انبارداری (فروش ریچتراک،فروش پالت تراک،فروش جک پالت،خرید استاکر برقی ) باطری های لیفتراک ،همچنین انواع خدمات مرتبط با تعمیرات تخصصی لیفتراک و تامین قطعات اصلی لیفتراک (موتور لیفتراک،فیلتر لیفتراک،الحاقیه لیفتراک،لاستیک لیفتراک و…) با مجموعه پارت ماشین تماس حاصل فرمایید .